top of page
kroeppeliengården.jpg

Kjære kunde,

Fra og med 19. desember slår vi sammen våre butikker i Bergen sentrum og samler oss på Vågsallmenningen 10. Dette innebærer at butikken i Strandgaten 18 stenger dørene. Dette gjør vi for å forsterke og samle kompetansen på samme sted, i tillegg til å kunne være den pålitelige og trygge aktøren dere kjenner oss for å være. Vi vil også spesifisere at dette gjelder vår virksomhet i sentrum og at vår butikk i Lagunen Storsenter ikke berøres av flyttingen. 
 

Hva betyr dette for deg?
Fra og med 19. desember stenger vi dørene i Strandgaten og flytter ditt kundeforhold til vår butikk på Vågsallmenningen. Vi vil bevare alle dine kundeopplysninger, og alle fordeler du har hatt hos oss i Strandgaten vil videreføres til butikken på Vågsallmenningen. For noen betyr dette fem minutters ekstra gange, men vi håper og tror at vårt service- og kompetansenivå skal kunne veie opp for de ekstra meterne.
 

Vi ser frem til å kunne ta imot samtlige av våre sentrumskunder i vår butikk på Vågsallmenningen og vil som alltid etterstrebe å yte den samme gode servicen dere forventer av oss. Om det er noe du lurer på i forbindelse med ditt kundeforhold eller flyttingen så ta gjerne kontakt eller kom innom. Vi kan som alltid nåes på telefonnummer 55 32 61 50.


Vi setter stor pris på deg som kunde og håper du vil bli med oss videre på ferden.


 

bottom of page