top of page
Rabatt på briller brillerabatt optiker svabø bergen

Privilegium fordelsprogram

Vår varierte hverdag gjør at mange ønsker å ha flere par briller. Ute i solen trenger du andre briller enn foran datamaskinen, og i festlige lag vil du kanskje velge et annet par enn når du leser en bok. Det å dekke alle de ulike behovene kan fort bli dyrt.

Derfor tilbyr vi våre kunder Privilegium, et fordelsprogram som gir deg inntil 4500 kroner i rabatt på dine neste briller. Forutsetningen er at du kjøper en komplett brille med kvalitetsglass og velger den beste overflatebehandlingen (overflatebehandlingen gjør at glassene blir lettere å holde rene, det blir mindre sjenerende reflekser og de blir mer motstandsdyktige mot riper).

Optiker Svabø gammel brillelogo
Hvordan får jeg rabatten?

 

Det er enkelt. Kjøper du en brille med kvalitetsglass og den beste overflatebehandlingen får du automatisk rabatt på dine neste briller kjøpt innen tre år. Hver gang du kjøper et nytt par fornyes rabatten med tre nye år.

 
Hvor mye får jeg i rabatt?

 

Det varierer etter hvilke briller du kjøper og når du kjøper dem. På briller med progressive glass kan du få inntil 4500 kroner per brille. Kjøper du briller med enstyrke- eller bifokale glass kan du få inntil 2700 kroner i rabatt per brille. Du trenger ikke kjøpe brillene med en gang, men den største rabatten får du ved tidlig kjøp (for å oppnå maksimal rabatt må innfatningen koste 1500 kroner eller mer). For solbriller med styrke som allerede har en pakkepris, vil du få inntil 30% rabatt.

 
Kan rabatten kombineres med månedlig nedbetaling?

 

Ja, det går fint. Sjekk ut våre delbetalingsløsninger her

 
Får jeg mer rabatt om jeg kjøper flere briller?

 

Ja. Ved kjøp av flere briller samtidig får du rabatt på brille nr 2, 3, 4 osv.

 
Gjelder rabatten alle briller?

Forutsetningen for å få Privilegium er å kjøpe briller som har kvalitetsglass med beste overflatebehandling. Den første brillen du kjøper betaler du vanlig pris for. Deretter vil du få Privilegiumsrabatt på alle dine briller med beste overflatebehandling. Unntaket er briller dekket av arbeidsgiver, og rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller konsept.

 
Er det så enkelt?

 

Ja, så enkelt er det. Vi har full oversikt over dine rabatter, og det er ingen skjulte kostnader eller annet du trenger å forholde deg til.

 
Hvordan kommer jeg i gang?

Ta gjerne kontakt for å sette opp en time for synsundersøkelse om du ønsker dette. Hvis ikke er det bare å møte opp når det passer deg (innenfor åpningstidene selvsagt).

bottom of page