top of page
RicardoNordica_Kollektion_2018_FotografN

Studenttilbud

Vi har selvfølgelig faste tilbud for studenter og i samarbeid med Metro har vi fått på plass et meget gunstig studenttilbud på komplette briller. Her får du rett og slett komplett brille med innfatning fra Metro og glass til 2 295,-. Dette gir deg en rabatt på ordinær pris på minimum 33% rabatt.

Årsaken til at vi sier minimum når vi oppgir rabatt er rett og slett det at hvis dine styrkeparametere krever et mer kostbart glassdesign vil dette fortsatt falle inn under samme totalsum på 2 295,-.

Metro er et brillemerke basert i Sverige som leverer innfatninger både i metall og acetat i en rekke fine farger og fasonger med et moderne uttrykk. Glassene leveres alltid med antirefleksbehandling og herding mot riper.

Utover dette har vi flatt 10% rabatt på alt av varer i butikken til deg som student. Så hvis Metro ikke faller i smak, er det også mulig å få en god rabatt på resten av vårt utvalg.

Vi gjør oppmerksom på at en eventuell synstest kommer i tillegg om det er behov for dette, og at gyldig student-ID må fremvises ved bestilling av brillen.

Optiker Svabø gammel brillelogo
bottom of page