top of page
Privilegium rabatt på briller Optiker Svabø bergen

Privilegium

Privilegium er vårt fordelsprogram for deg som bruker briller. Du blir automatisk med ved ditt første kjøp av briller hos oss og programmet gir deg inntil 4500,- i rabatt på ditt neste par.

Verdi

Din valgfrihet er viktig for oss. Verdi er vårt rimeligste alternativ til deg. Her får du komplett enstyrkebrille fra 795,- og maksimum 3 095,- for progressive briller.

Volum nettside_00000.png
Studenttilbud optiker Metro briller Svabø Bergen

Studenttilbud

I samarbeid med Metro har vi et meget gunstig studenttilbud på komplett brille til 2795,-, noe som innebærer et minimum på 33% rabatt. Vi har selvfølgelig også studentrabatt på det resterende vareutvalget.

C-konto og C-easy

c-konto er en delbetalingsløsning der betalingen kan deles opp i opptil 18 måneder uten noen form for renter eller gebyrer.

Med c-easy kan du handle for inntil 20 000,- og kun betale fra 399,- i måneden. Dette gir deg muligheten til å kjøpe det du trenger til et fast, lavt månedsbeløp.

nedbetaling optiker svabø bergen
linseabonnement bergen optiker svabø

Linseboksen

LinseBoksen er vår abonnementsløsning på kontaktlinser. Få kontaktlinser automatisk tilsendt i posten hver måned og betalingen ordnes enkelt med autogiro i banken din. 

bottom of page